avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. V-aș ruga niște sfaturi la o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. V-aș ruga niște sfaturi la o nelămurire. În urmă ...

Bună ziua. V-aș ruga niște sfaturi la o nelămurire. În urmă cu câteva zile părinții mei au avut parte de un șoc de curent care s-a soldat cu mai multe pagube materiale în ce privește electrocasnicele ( în valoare de câteva mi de lei ). Am fost să fac o sesizare la sediul companiei de distribuție , aceștia au fost și au făcut o constatare . Pe scurt , le-au spus părinților mei să ducă toată aparatura defectă la un service autorizat , de acolo urmând să facă primească o chitanță și să primească un anumit procent din valoarea produsului la data achiziției (procent care scade direct proporțional cu cât data achiziției este mai îndelungată) . Așa este legal să se procedeze ? Ca și client păgubit ești obligat să suporți și cheltuieli în ce privește transportul , verificarea și eventual reparația articolelor , urmând să fi despăgubit de compania de distribuție la un preț derizoriu ? Menționez că avaria în cauză s-a produs dintr-o greșeală umană în timpul unor lucrări de modernizare .

Alte discuții în legătură

Daune enel - supratensiune madalin90 madalin90 Buna ziua, Am urmatoarea problema .... in data de 30/11/2016 datorita unor variatii de tensiune mi-au fost arse mai multe bunuri printre care si centrala ... (vezi toată discuția)
Asigurari geo_ci20 geo_ci20 Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron. am fost ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca Dascalu Elena Dascalu Elena Buna seara! In dimineata zilei de 1 ianuarie 2011,intorcandu-ma de la petrecerea de revelion,mi-am gasit masina,parcata regulamentar pe bulevardul principal al ... (vezi toată discuția)