Buna seara!
Care este forumul superior Asociațiilor de Proprietari unde pot reclama Președinta blocului atât pentru agresiune fizică și verbala (m-a pocnit cu palma peste cap si mi-a pus mâna in gat, impingandu-ma), cât și abuz în serviciu. In ultima Adunare Generală s-a votat mărirea Fondului de reparatii pentru schimbarea coloanelor de apa, iar de ieri am aflat că din acei bani se va pune faianță pe scara (au ajuns deja la etajul 1), blocul fiind zugrăvit de la tencuiala cu 2 ani in urma.
Am completat o cerere prin care solicitam copii după documentul prin care s-a luat hotărârea să se schimbe utilizarea banilor, ofertele adunate și contractul pentru aceasta lucrare de faiantare a blocului.
Când am solicitat număr de înregistrare pe cerere, Președinta a început sa tipe, m-a pocnit și împins.
Menționez că Asociatia are contract cu o firma de administrare blocuri, iar Președinta primește salariu de la locatari.
Mulțumesc anticipat pentru sfaturi!
hob
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
legat de ce face presedintele in cadrul asociatiei, puteti depune reclamatie la primarie care are un departament pentru asociatii sau in instanta pentru folosirea fondurilor contrar hotararii adunarii generale
de agresiunile fizice se ocupa doar politia,parchetul,instanta...in functie de gravitate
Pentru agresiune fizica daca detineti probe rezonabile,aveti dreptul sa promovati plangere la politie
Este temeinic si legal ,in conformitate cu disp L nr 196/2018 ca presedintele de asociatioe sa poata beneficia lunar de indemnizatie-nu este vorba despre salariu
Toate sumele cu tilu de indemnizatii catre prestatorii de servici se achita de catre locatari
Cum si ce
dana ionescu
Este f.bine stiut faptul ca Presedintele&comitetul uneori fac ce vor sau merg pe mana ,,administratrului,,(firma)chiar si in detrimentul proprietarilor dar ... (vezi toată discuția)