avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poti transforma un SRL in I I?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poti transforma un SRL in I I?

Buna ziua.Poti transforma un SRL in I I ?Si daca da ,ce presupune ca si acte si costurii?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: nicoletavlaicu , utilizator 18:00, 23 Martie 2022
Nu. Se poate doar Infiinta acea I.I.. Apoi se vinde cu factura de pe SRL pe I.I. daca sunt bunuri de natura mijloacelor fixe si marfa pe stoc. Se reziliaza contractele de utilitati si alte tipuri de contacte (daca e cazul) de pe SRL si se incheie altele pe I.I. Apoi se radiaza de la registrul comertului acel SRL si se continua activitatea pe I.I.
mltumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa radiez i.i. si sa transfer totul pe srl. IleanaGavrila IleanaGavrila Buna dimineata , Am o I.I. si un S.R.L. unde sunt asociat unic.As vrea sa radiez I.I. si sa transfer totul pe SRL. Care este procedura corecta? Multumesc (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala prestari servicii si comert service auto aurah aurah Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)
Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)