avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegarea dreptului de a semna documente de resurse ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegarea dreptului de a semna documente de resurse umane

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea intrebare? Delegarea dreptului de a semna documente de resurse umane (contracte de munca, acte aditionale, etc), se poate face doar catre un salariat al companiei? Eu ca si PFA am contract de prestari servicii cu firma A. Firma A si B fac parte din acelasi grup. Eu pot fi delegata sa semnez documente de HR pentru firma B?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
Andreea Mocioiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 23 Martie 2022
Buna ziua! Încheiați contract de servicii cu societatea B pentru care intenționați să semnati documente de munca.
In contractul d eprestari servicii aveti mentionat asa ceva?
Nu.
Atunci modificati-l în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum preiau eu ``sc`` resursele mele umane georgianagm georgianagm Buna ziua, am contract cu o sc care se ocupa de resursele mele umane, intre timp un angajat de-al meu a facut cursul de insp res umane, as dorii incetarea ... (vezi toată discuția)
Minciuni, frauda si alte smecherii SilverInferno SilverInferno Buna ziua! Sunt angajat al unei (mari) firme din Bucuresti, se ocupa cu contracte cu diverse firme din afara oferindu-le tot felul de pachete de ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii resurse umane Diana_B Diana_B Buna ziua, Mi-ati putea spune va rog daca printr-o firma de contabilitate s-ar putea presta si servicii de resurse umane? Persoana respectiva trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)