avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prestare servicii resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prestare servicii resurse umane

Buna ziua,

Mi-ati putea spune va rog daca printr-o firma de contabilitate s-ar putea presta si servicii de resurse umane? Persoana respectiva trebuie sa fie angajata sau sub ce forma poate presta serviciile respective? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 5 Iulie 2013
In practica , serviicile de resurse umane sunt efectuate si de firmele de contabilitate.
In acest sens, intre angajator si firma de contabilitate se incheie un contract de prestari servicii.
Persoana care face resurse umane trebuie sa fie angajata la firma de contabilitate cu un contract de munca sau sub ce forma pentru a presta astfel de servicii in numele firmei respective? Va multumesc.
Trebuie sa fie angajata cu c.i.m. la societatea respectiva.
Astfel trebuie sa fie angajata la orice societate pentru a tine activitatea de resurse umane daca am inteles bine.
ati inteles gresit ... ca sapresteze activitatea de resurse umane pentru o societate trebuie ca:
- sa fie angajata acelei societati
- sa fie PFA cu acest domeniu de activitate
- sa fie angajata unei societati care are incheiat un contract de prestari servicii pentru R.U. cu o alta societate.

Alte discuții în legătură

Firma prestări servicii Die3xd Die3xd Bună ziua as vrea sa înființez o firma pentru prestări servicii pentru a face un contract cu o firma si de a lucru pentru aceasta ce cod caen mi-ar trebui ... (vezi toată discuția)
Este legal? ioanaviviana ioanaviviana :( Buna ziua, Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii filus_64 filus_64 Ce obligatii are o SC daca inscrie in carnetul de munca diploma de licenta si diploma de master.Mentionez ca persoana care are aceste studii ocupa in prezent ... (vezi toată discuția)