avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prestare servicii resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prestare servicii resurse umane

Buna ziua,

Mi-ati putea spune va rog daca printr-o firma de contabilitate s-ar putea presta si servicii de resurse umane? Persoana respectiva trebuie sa fie angajata sau sub ce forma poate presta serviciile respective? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 5 Iulie 2013
Ma refeream ca pentru a tine act de resurse umane a a unei societati trebuie sa fie angajatul acelei societati.
V-am expus mai sus cum se poate desfasura in calitate de P.F. o activitate de resurse umane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma prestări servicii Die3xd Die3xd Bună ziua as vrea sa înființez o firma pentru prestări servicii pentru a face un contract cu o firma si de a lucru pentru aceasta ce cod caen mi-ar trebui ... (vezi toată discuția)
Este legal? ioanaviviana ioanaviviana :( Buna ziua, Sunt inspector resurse umane, am absolvit cursul in urma cu 2 luni.Lucrez la un srl, aceasta societate are ca obiecte de activitate ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii filus_64 filus_64 Ce obligatii are o SC daca inscrie in carnetul de munca diploma de licenta si diploma de master.Mentionez ca persoana care are aceste studii ocupa in prezent ... (vezi toată discuția)