avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună părinți au plastifiat o copie legalizata a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună părinți au plastifiat o copie legalizata a actului de ...

Bună părinți au plastifiat o copie legalizata a actului de vânzare cumpărare mai este valabila folosirea ei pentru eliberarea cărți funciare
Cel mai recent răspuns: Valentin1983 , utilizator 08:28, 24 Martie 2022
Este. Doar ca o veți folosi ca atare, fiind deja o copie legalizata.
Cel mai probabil, va fi oprita la Biroul de Carte Funciara.
Mulțumesc frumos,dar mai am o întrebare am plastifiat și certificatul de căsătorie și certificatul de naștere al băiatului și trebuie să îi fac buletinul pot?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
Valentin1983, utilizator
Puteți.
Dar în general, actele nu trebuie plastifiate (decat daca apreciati ca aveti de gand sa le tineti pe oala cu ciorba).
Le alterati conținutul. Dacă desprindeti plasticul ala se rupe și hârtia.
Legal, nici nu se pot face copii legalizate. De altfel, unii notari refuza sa legalizeze copii de pe actele plastifiate, tocmai pentru ca s-a intervenit astfel.
Ca pe la instituții vi le accepta asa...este din omenia funcționarului de a nu va mai pune pe drumuri sa scoateți altele.
Dar nu este ok. Actele se păstrează exact asa cum v-au fost eliberate.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2022
raluk0207, utilizator
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie certificat nastere legalizata este recunoscuta in fata autoritatilor? Irinel Irinel Irinel Irinel Buna seara. Sotia mea a nascut acum 3 saptamani la un spital dintr-o alta localitate.Totul ok.Am solicittat la primaria respectiva eliberarea certificatului de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare plastifiat - probleme la depunerea documentelor pentru cartea de identitate poll1 poll1 Buna seara,. am o problema in legatura cu buletinul....: toate actele posibile le am plastifiate. Am fost cu actul de vinzare -cumparare , plastifiat, ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut cu garantie imobiliara ramona_g2006 ramona_g2006 Buna seara! Imi puteti spune ,va rog,ce acte sunt necesare pentru intocmirea unui contract de imprumut cu garantie imobiliara? (vezi toată discuția)