avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Luna aceasta mi-a fost suspendat procesul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Luna aceasta mi-a fost suspendat procesul de la ICCJ ...

Buna ziua,
Luna aceasta mi-a fost suspendat procesul de la ICCJ cu city insurance (asigurator in faliment).
Nu imi este clar daca trebuie sa fac ceva mai departe?? Dosarul de dauna ii deschis din 2017 si de atunci se tot plimba de la o instanta la alta..
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 12:26, 25 Martie 2022
Da, introduceti dosarul cat mai repede posibil la FGA ( Fondul de garantare a asiguratorilor ), [ link extern ] / !
Mai mult ca sigur aveti avocat, ar trebui sa stie ce are de facut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În cazul falimentului city insurance, dacă asigurătorul ... mariustz mariustz Bună ziua, În cazul falimentului city insurance, dacă asigurătorul avea de plătit daune morale în valoare de 800.000 lei unei persoane în urma ... (vezi toată discuția)
Valabilitate rca euroins??? tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! Ce se întâmplă acum cu cei care au RCA făcut la euroins pe un an de zile mai este valabil sau nu??? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Bună seara! in toamna anului 2021 am fost implicat într-un ... Andrei.Rrazvan17 Andrei.Rrazvan17 Bună seara! In toamna anului 2021 am fost implicat într-un accident auto soldat cu pagube materiale. Am fost lovit de alt participant la trafic din vina ... (vezi toată discuția)