avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IMPORTANT Buna ziua! Impreuna cu inca 4 giranti am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IMPORTANT Buna ziua! Impreuna cu inca 4 giranti am girat la un imprumut ...

Buna ziua! Impreuna cu inca 4 giranti am girat la un imprumut . Acum ne-a anuntat ca va trimite dosarul la exercutare. Eu sunt cu domiciliul in Bucuresti, restul in Ploiesti. De la car ne a spus ca putem depune partea care ni s-ar cuvenii din acest imprumut prin refinantare sau car si sa acxhitam .Doi dintre giranti se opun. Unul ca ar fi facut imprumutata semnatura falsa a girantului, cealalta ca nu e de acioord cu ce a propus car si va angaja un avocat . Nu i se pare corect sa achitam noi partea noastra. Se poate sa facem car sau refinantare daca ceilalti doi se opun?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:33, 24 Martie 2022
Buna ziua, in primul rand trebuie vazut conform clauzelor contractuale la ce garantii v-ati obligat pentru a stii care este limita in care puteti fi obligati pentru plata imprumutului. Mai departe, veti putea decide care este varianta optima pentru dvs. de acoperire a garantiei si daca aveti sau nu nevoie de acordul celorlalti garanti.
Buna ziua! Este impr cu 5 giranti. Clauxze ca daca nu achita vom suporta plata acestui i mpr. Nu exista clauza ca nu pot achita si treb dat la executare. Si niuci sa fie de acord ceilalti giranti
V-am raspuns, este necesar sa fie studiate clauzele respective inainte de a va furniza un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)
Împrumutat decedat, girant decedat: există posibilitatea ca moștenitorii girantului să fie obligați la plata creditului? Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, mama mea (decedata in 2014) a girat o persoana (decedata in prezent) la un CAR. Exista posibilitatatea ca eu in calitate de moștenitor al girantei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! suntem 3 giranti care platim un credit pentru cineva ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Buna ziua! Suntem 3 giranti care platim un credit pentru cineva pe care l am girat si a renuntat la job iar noi am ramas pagubitii. Sunt 2 persoane pe ... (vezi toată discuția)