avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti si pe mine ...

buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma lamuriti si pe mine cu privinte la anumite aspecte .
eu deocamdata nu lucrez , profesia mea este de asistenta medicala si am primit o oferta sa lucrez intr-un spital cu PFI . nu stiu ce implica acest PFI. concediul medical as putea sa beneficiez sauconcediu de odihna? Vechimea in munca ? cum se plateste daca defapt este un comtract de prestari servicii? sa inteleg ca nici sporuri decat sunt platita pe ora ? dar taxele cum se efectueaza ?impozitul? casmb ? lunar ? trimestrial ? as dori daca se poate sa imi spune-ti si mie , sa ma scoateti din necunoscut ...care sunt dezvantajele si avantajele.. din pacate nu sunt asa de familiarizata cu acesta procedura . as dori sa stiu pentru ca am un copil mic , nu stiu daca pot onora acesat contract , daca copilul are nevoie de spitalizare sau este bolnav , cum justific absenta . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 24 Martie 2022
PFI - persoana fizica independenta ... se inregistreaza numai la ANAF si activitatea se desfasoara in baza unui contract de prestari servicii.
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea dintre pfi/pfa/srl la prestări-servicii - job angajare mihaistef mihaistef Bună ziua. Am găsit un job, la care angajatorul îmi impune condiție de angajare ca eu să dețin un PFA/PFI/SRL și să facem un contract de prestări de ... (vezi toată discuția)
Asociația vrea să plătească terapiile copiilor cu autism într-o clinică privată. În ce mod o poate face? amalinda amalinda Buna seara! I Vrem sa facem o asociatie, sotul meu si cu mine , impreuna cu prietena noastra , prin care sa strangem fonduri din donatii, din 2%, o parte ... (vezi toată discuția)
Concediere din cauza unei boli? craciun nicolae craciun nicolae Sotia mea a fost bolnava de tbc,mai are una saptamina de medical,a anuntat patronul si sefa iei ca trebuie sa inceapa munca.Sefa iei a spus ok,o asteapta nu ... (vezi toată discuția)