avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme transport marfă din UE
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme transport marfă din UE

Bună ziua, am o problemă și sper tare mult că mă poate ajuta cineva. Firma noastră a comandat lapte praf de la o firmă din Danemarca, cu factură. Ne-am înțeles prin email că transportul ei vor suporta. Săptămâna trecută am primit un mail de la o firmă de transport că trebuie să plătim 405 euro asigurare marfă, pe care vom primi înapoi după ce marfa ajunge la noi. Am plătit această asigurare. Luni am primit un alt mail de la firma de transport că marfa se află în Austria și acolo sunt percepute diferite taxe, au enumerat 6 feluri de taxe în valoare totală de 940 euro. Până ce nu vom plătii aceste taxe, marfa va staționa în Austria și va trebui să plătim taxe în plus pentru staționare. Firma daneză de la care am cumpărat marfa nu ne răspunde la emailuri. Firma de transport susține că noi trebuie să plătim aceste taxe. A mai pățit cineva ceva asemănător? Ce-i de făcut în acest caz? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Tunde73 , utilizator 15:05, 24 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum se numeste societatea de transport?Plata facturii de asigurare a fost catre soc de transport sau client?
Societatea de transport nu va poate emite factura pt asigurare marfa decat un cargo in numele soc dvs, la fel nici clientul danez nu va poate factura o asigurare
Lasa ti o adresa de e-maill pt mai multe lamuriri
Cu stima
Mulțumesc
Mulțumesc. berger.tunde@yahoo.com
Firma de transport se numește MARITIME SHIPPING NETWORK.
Aștept să mă contactați prin e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmr vs cargo csabaweb csabaweb buna ziua am o nelamurire la care inca nu am gasit raspuns nici la firmele de asig.. si anume: lucrez la un holding care detine mai multe firme ... (vezi toată discuția)
Import din china prin viena-procedura? dianna dianna Buna ziua, Am un caz: fac import de marfa din China , cu vamuire la Viena, si marfa ajunge la Cluj, printr-o firma care face si transportul si se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Cmr sau cargo? vasile12 vasile12 Care este diferenta intre asigurarea de tip CMR si asigurarea de tip CARGO? (vezi toată discuția)