Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum poate fi atacata o hotarare judecatoreasaca data intr-un proces in alt judet, in care am fost parte reclamata, fara sa fiu instiintata. Am aflat intamplator despre aceasta hotarare data in iulie 2021. Va multumesc!
Ar ttebui sa luati legatura cu un avocat pt a studia dosarul,a vedea despre ce e vorba ati fost citata la alta adresa,nu ati primit citatia,,ce termene au trecut,e nevoie de o repunere in termen etc.Sunt chestiuni de finete nu merge cu , ,modele"de pe net.
Buna ziua, multumesc frumos ca ati dat atentie solicitarii mele. Intre timp am aflat in mare despre ce este vorba. Am sa merg cat de curand sa consult dosarul. Am luat legatura telefonic cu arhiva instantei si mi s-a spus ca citatia si restul corespondentei (probabil si hotararea judecatoreasca) au fost trimise la o adresa unde nu mai locuim din 2006. Dosarul a fost deschis in 2019, hotararea definitiva fiind data in iulie 2021. Adresa la care figuram acum e din 2008. Am intrebat cativa vecini cu care am pastrat legatura daca au vazut vreo citatie, daca ne-a cautat vreun postas si raspunsul a fost negativ. Curiozitatea mea in momentul aflarii ca am fost dati in judecata si este o hotarare definitiva, a fost daca putem redeschide dosarul sau ce trebuie sa facem pentru a ne recastiga bunul pierdut. Este vorba despre un teren cu titlu de proprietate, eu fiind mostenitoarea unuia din cei trei proprietari (am titlul de proprietate unde este trecut tatal meu si certificatul de mostenire unde este trecut terenul, am platit la primarie impozit pentru partea mea). Nu stiu de unde au obtinut vechea adresa, prima data cand a luat legatura cu mine a fost telefonic in 2018 si acum cateva zile cand mi-a cerut originalul titlului de proprietate. Daca considerati ca puteti sa-mi mai dati vreun sfat va multumesc anticipat. Cu respect!
Redeschidere dosar
Lielena
Buna ziua,
Se poate redeschide un dosar judecat in 1995 la care exista o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea unei parti?
In 1982 tatal meu si ... (vezi toată discuția)