buna ziua
va rog sa ma ajutati sa nu gresesc
trim I = pierdere
trim II = 2.800 lei impozit calculat si achiatat ( mai mare decat era forfetarul la care se incadra de 2,150 lei)
trim III = 2.150 lei impozit forfetar deoare ce este iar pierdere
trim IV= pierdere, cat impozit achit acum ? 2.800 +2.150 = 4.950 lei impozit achitat
cum calculez acum la trim IV?
mutlumesc
ma gandeam ca daca la trim II am platit mai mult decat forfetarul acum la sf anului daca ies pe pierdere ceea ce am platit in plus la trim II se va regla cu ce am de platit acum, dar sa inteleg ca nu stine cont si este bun platit
acum eu platesc tot forfetarul
da se regularizeaza...la trim IV aveti de plata 783 de lei in loc de 2150 lei pt ca la trim II ati avut 2800 de plata fata de 1433 lei forfetar....diferenta de 1367 platita in plus se scade din 2150 de plata la trim IV si rezulta imp de plata 783 lei
Alte discuții în legătură
Impozit profit 2009
ive
Buna ziua
Va rog frumos sa ma ajutati cu impozitul aferent anului 2009
am definitivat exercitiul fin. la 25.02.2010
situatia imp in 2009 a fost: impozit ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.