avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, trebuie sa imi schimb CI pentru ca se ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, trebuie sa imi schimb CI pentru ca se aproprie de ...

Buna ziua,
trebuie sa imi schimb CI pentru ca se aproprie de termenul expirarii. Locuinta in care locuiesc, respectiv adresa din CI, este a tatalui meu. Stiu ca trebuie sa ma insoteasca sa dea o declaratie ca ma primeste in spatiu (am mai trecut prin aceasta procedura, este a doua schimbare de CI). Din pacate, nu ma poate insoti (din cauza ca este bolnav). Si nu numai atat, nu poate semna (fizic nu poate, nu are simt in mana).
Cum nu ma poate insoti la Evidenta Populatiei, nu poate nici la un notar. Daca notarul se deplaseaza acasa, el nu poate semna.
Cum se poate rezolva aceasta situatie, cum trebuie sa procedez?
Va multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu retromusculo retromusculo pot sa-mi schimb domiciliul la o adresa de la tara unde au locuit bunicii mei actualmente decedati daca am acordul tatalui meu care are un testament de la ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate ! florinm58 florinm58 Trebuie sa schimb cartea de identitate care expira, locuind in casa parintilor unul dintre parinti trebuie sa ma insoteasca la circa de politie sa confirme din ... (vezi toată discuția)
Tarif notar pt.act de primire in spatiu predaioan predaioan In perioada urmatoare trebuie sa-mi schimb cartea de identitate care imi expira.Nu pot face dovada spatiului intrucat locuiesc in casa mamei mele.Ea este ... (vezi toată discuția)