avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut. Am cumparat o masina adusa din belgia fara a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut. Am cumparat o masina adusa din belgia fara a avea brief ...

Salut. Am cumparat o masina adusa din belgia fara a avea brief ul mic (nu stiam asta) am aflat abia la ghiseul de nr negre, unde mi au spus ca nu pot inmatricula masina fara acel duplicat. De atunci au trecut 6 luni, circul cu nr rosii si inca nu am primit niciun fel de raspuns. M ati putea ajuta?

Alte discuții în legătură

Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)