avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate ...

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate si locuiesc cu iubita mea si are flotant pe adresa mea, se va lua in considerare si venitul ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 25 Martie 2022
Beneficiarii burselor sociale sunt studenţii a căror familie nu a realizat în cele 3 luni înainte de începerea semestrului/anului universitar un venit lunar net mediu per membru de familie mai mare decât salariul de bază minim net pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursă socială facultate. ClaudiuCSI ClaudiuCSI Salutare, doresc să aplic pentru o bursa socială, venitul din cadrul familiei mele fiind unul modest și mă încadrez cu siguranță. Întrebarea este ... (vezi toată discuția)
Bună seara, doresc sa stiu un nepot de al meu la bursa studenți ... Jurj Petru Jurj Petru Bună seara, doresc sa stiu un nepot de al meu la bursa studenți familia monoparentala daca studetul nu realizează venit si provine familie monoparentala dar ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de bursa sociala la a doua facultate? Studentaa Studentaa Pot beneficia de bursa sociala la a doua facultate, in conditiile in care la prima facultate am fost student bugetar si am beneficiat de bursa de studiu? As ... (vezi toată discuția)