avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamuriri Legea 87/2020
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamuriri Legea 87/2020

Buna ziua ,
am cerut trecerea in proprietate a terenului , curte si gradina,conf. legii 87/2020. Casa si terenul au fost cumparate in 1997, terenul fiind proprietatea statului roman "'si va urma prevederile legii 18/1991'' scrie in contractul de vanzare- cumparare. Am primit ieri raspunsul : se invalideaza propunerea pentru stabilirea dreptului de proprietate. Acum eu nu prea am inteles de ce , si as avea de ajutor sa ma lamureasca cineva . Oare mai exista vreo sansa? Vreau sa stiu daca are rost sa fac contestatie (plangere la judecatorie in termen de 30 zile). Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Drept titlu proprietate cf.legii 87/2020 VeraPetre VeraPetre Buna ziua, Mama mea a cumparat de la stat in 1997 o casa nationalizata. Casa are gradina (un teren) pentru care a platit anual la Primarie taxa de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Legea 165/2013 versus revendicare pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua. Pun in discutie o problema mai complicata: X a avut cerere la legea 18/1991, pentru doua suprafete de teren una intravilan aferenta casei de ... (vezi toată discuția)
Teren de la casa nationalizata AsiralAndreea AsiralAndreea Parintii mei au cumparat o casa nationalizata in 1997 de la primaria localitatii noastre dar, atunci nu au putut sa cumere si terenul de la casa (curtea + ... (vezi toată discuția)