avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea la mostenire dupa parintii decedati intre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea la mostenire dupa parintii decedati intre 2 frati ...

Succesiunea la mostenire dupa parintii decedati intre 2 frati buni (din care unu a murit dar a ramas sotia si 2 copii )si unul vitreg.si ceilalti dintre frati au tot cate 2 copii.mai intai a murit tata,apoi un copil,apoi mama .succesiunea are loc intre un copil de drept,unul vitreg si sotia dupa frqtele decedat.cum se imparte mostenirea?sotia dupa fratele decedat are aceleasi drepturi ca si ceilalti doi, ea locuind la adresa respectiva de 45 de ani?sotul decedat are rol fiscal la primarie pt a plati impozite daca asta ajuta cu ceva.multumesc pt eventualele raspunsuri
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:58, 26 Martie 2022
Soția după fratele decedat are 1/4 din cota soțul său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare succesiune dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua . daca in urma decedatului au ramas ca mostenitori sotia supravietuitoare si o sora infiata doar de tatal decedatului (mama decedatului fiind ... (vezi toată discuția)
Succesiune Alina50 Alina50 Buna seara, Am o nelamurire,Tatal meu a decedat in noiembrie,(avand doi copii si sotie) el avand o Sora dar si un frate vitreg de pe Tata,fratele vitreg si ... (vezi toată discuția)
Succesiune mocanuvalentin mocanuvalentin Buna ziua .Mama a decedat am ramas 2 frati tata sa recasatorit cea dea 2 sotie avand 2 copii din alta casatorie.An urma casatoriei cu tatal meu a rezultat un ... (vezi toată discuția)