avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am solicitat o autorizație de construire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am solicitat o autorizație de construire în mediul ...

Bună ziua! Am solicitat o autorizație de construire în mediul rural, iar după o lună de tergiversări am primit răspuns negativ, solicitându-mi-se aviz CNAIR, care nu fusese prevăzut în certificatul de urbanism emis acum 2 ani( 2020) și prelungit anul trecut. Terenul al cărui proprietar sunt are ieșire doar la DN, este trecut în intravilan. Precizez că documentația prevăzută de certificatul de urbanism, a fost completată încă din luna august a anului trecut 2021, dar am tot fost amânat de primarul și secretarul comunei pe motivul finalizării unei documentații pentru un drum colector care nu există, Cererea de autorizație de construcție a fost depusă în luna februarie, abia în luna martie am primit răspunsul în scris! Ce pot face pentru a obține autorizația ținând cont că prin certificatul de urbanism nu mi-a fost cerută avizarea CNAIR?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2022
alexander13, utilizator

Alte discuții în legătură

Accesul in dn2 a unei proprietati din extravilan, printr-o portiune de intravilan rombest rombest De cativa ani buni ne lovim de conditiile de acces in DN , impuse de CNAIR. Pe scurt: Am cumparat, la marginea DN2 un teren extravilan de 12400mp, deschidere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dețin un teren intravilan , curti constructii (conform ... Walter4 Walter4 Bună ziua, dețin un teren intravilan , curti constructii (conform CF) și plătesc impozit la primărie aferent regimului juridic menționat mai sus. În ... (vezi toată discuția)
Problema la primarie obtinere autorizatie construire vga vga am cumparat un teren trecut la categoria de folosinta intravilan arabil. fostii propietari au avizele de scoatere din circuitul agricol pentru suprafata totala ... (vezi toată discuția)