Buna seara. Vom organiza o Adunare gelerala ordinara. Comitetul xexcuti va fi schimbat. Rugamintea mea este sa imi explicati cum trebuie inteleasa sintaxa - DESCARCARE DE GESIUNE A VECHIULUI COMITET AL ASOCIATIE DE PROPRIETARI. VA MULTUMESC
Este vorba despre descarcarea de GESTIUNE,respectiv comitetul executiv a avut la dispozitie o suma de bani votata de participantii la adunarea generala in bugetul de venituri si cheltuieli anual,exercitiului financiar anterior ,bani necesari
pentru eventuale situatii urgente
Rapoprtul de descarcare de gestiune intra in responsabilitatea si se intocmeste de catre cenzor/comisia de cenzori si se prezinta participantilor la adunarea generala a membrilor proprietari
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De fapt si de drept, membrii Com. executiv in frunte cu presedintele nu au nimic in gestiunea lor. Gestiunea o tine cel care administreaza asociataia, de aceea, @ynocentta, a zis bine: cenzorul sa intocmeasca un raport de activitate serios, sa faca o situatia a soldurilor de activ si de pasiv - oglinda situatiei financiare a asociatiei, Ei, odata facute aceste "lucruri", membrii actuali ai com. ex. , pot sa plece linistiti si impacati a au facut tot ce a depins de dansii, ca activitatea sa mearga bine. Ca aceasta activitate nu a mers bine, am inteles, de aceea, aveti grija pe cine alegeti sa-i inlocuiti.
Va dorim, mult succes!