avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 1,08 aeer expirat. vreau sa aflu conteaza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 1,08 aeer expirat. vreau sa aflu conteaza timpul trecut ...

Alcoolemie 1,08 aeer expirat.
vreau sa aflu conteaza timpul trecut de la eveniment si pana primesc o condamnare ?
Cel mai recent răspuns: dmisi , utilizator 10:38, 7 Aprilie 2022
Buna ziua, la ce sa conteze?
de exemplu o sa primesc 1 an cu suspendare , intrebarea mea este daca se scade acel timp , mai pe inteles cand pot sa am carnet sa conduc.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2022
dmisi, utilizator
Puteti redobandi permisul dupa expirarea unui termen de 1 an de la data hotararii de condamnare cu suspendare.
Concentrati-va pe exercitarea apararii in dosarul penal. Permisul ar trebui sa fie pe planul 2, consecintele din perspectiva atragerii raspunderii penale, ar trebui sa va intereseze.
mutumesc mult pt. raspuns

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si permis suspendat ionut1559 ionut1559 Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat tirist tirist buna ziua.Sunt sofer profesionist, B,C,E din 1998.nu am avut niciodata permisul retinut sau accidente.pe 15 sept am fost prins baut..1,08 in etilotest.as vrea ... (vezi toată discuția)