avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Tata e decedat în 1991,avem succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Tata e decedat în 1991,avem succesiunea după el,eu ...

Buna ziua! Tata e decedat în 1991,avem succesiunea după el,eu -mama-sora,dar atunci nu trebuia cadastru.Am făcut cu mama un contract de întreținere pt partea ei de casa,dar nu am cadastru, deoarece nu ne-am înțeles cu sora in privința actelor,vrea mai mult decât este in acte, specific ca ea nu locuiește la aceasta adresa. Este în regula acest act de întreținere? Ce ar trebui sa fac sa intru in legalitate,mama a decedat intre timp, cu certificat de moștenitor? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune DARSHAN DARSHAN buna seara!Am si eu o nelamurire:am dezbatut taxa de succesiune dupa tata in 1992,cu sora si mama,fara sa se treaca si pamintul detinut de tata de la ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelia i iordache aurelia i iordache Bunica mea a murit acum 5 ani, lasind in urma o casa si teren agricol intr-o comuna in jud.Olt. A avut 2 fii - tatal meu (care a decedat inaintea bunicii) si ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog frumos Vitelariu Ionela Vitelariu Ionela Buna ziua am mari probleme si va rog sa ma ajutati.Tatal meu a murit de curand si vreau sa fac subcesiunea dar sora mea mai mica nu vrea si nu ma inteleg ... (vezi toată discuția)