avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inaltime legala gardulet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inaltime legala gardulet

Buna dimineata. Vin si eu cu o intrebare..locuiesc la parterul unui bloc. in fata geamului am amenajata o portiune de pamant pe care sunt plantate flori. as vrea sa stiu daca as putea utiliza un gardulet de maxim 1m inaltime ptr a putea proteja florile de cainii ce isi fac nevoile peste tot si de stapanii care nu strang dupa ce odraslele isi lasa in urma fecalele. in principiu ma intereseaza limita legala a inaltimii gardului. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:54, 29 Martie 2022
Buna dimineata,
Terenul va apartine?
Daca da... puteti face un gardulet la 80 cm inaltine ( cam cat au celelalte gardulete din oras).
Daca nu va apartine... puteti cere acordul celui ce apartine acel teren ( asociatia de proprietari/primarie...) sau construi fara acordul dumnealor, riscand amenda si demolarea lui.
De regula terenul din jurul imobilelor de locuit in comun apartin domeniului public si orice constructie/modificare se poate realiza numai cu acordul primariei locale
Conform normative in vigoare imprejmuirile pot avea inalaltime de maximum 0,80 m inaltime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Blocul de lângă noi are pământ și ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua O întrebare blocul de lângă noi are pămînt și acest pămînt este folosit in interese proprii. Au plantat legume,flori fiecare locatar și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o scrisoare pt demolare o copertina amplasata ... Necula Luminita Necula Luminita Buna ziua! Am primit o scrisoare pt demolare o copertina amplasata pe spatiul blocului.Mentionez ca nu are decat un perete din geam si un acoperis .Terenul are ... (vezi toată discuția)