avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am si eu o intrebare si as dori un raspuns ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am si eu o intrebare si as dori un raspuns de la persoane ...

Buna ziua, am si eu o intrebare si as dori un raspuns de la persoane care cunosc legile...am avut mai multe credite pentru care din cauza neplatii mi s.a pus ca executare silita poprire pe cont in valoare de 9300 lei...eu nu incasez nimkc pe acel cont doar daca il alimentez eu. Intrebarea mea este, daca nu platesc datoriile ce se intampla? Si daca am adresa in buletin la tatal sotului pot lua bunuri? Eu nu am pe numele meu nimic, dar fiind casatorita ar putea lua din casa lui? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirela092 , utilizator 16:03, 29 Martie 2022
Buna ziua, puteti fi executata pe bunurile pe care le detineti in proprietate sau coproprietate (inclusiv bunuri dobandite in timpul casatoriei impreuna cu sotul dvs.), bunuri mobile sau imobile, prezente sau viitoare. Nu are importanta unde aveti stabilit domiciliul. Daca nu se acopera creanta executata, este posibil ca aceasta sa se majoreze cu trecerea timpului prin adaugarea la debitul initial de penalitati.
Si daca nu avem nimic pe numele meu? Se poate lua alta decizie, de munca in folosul comunitatii sau altele? E doar masina care e pe numele sotului, atat. Eu personal nu am nimic pe numele meu.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
Mirela092, utilizator
salariu nu aveti ?
Nu, eu nu lucrez si nici in tara nu mai sunt de 2 ani. Sunt in afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Rate banci neplatite- executare silita ? ContSters253039 ContSters253039 Daca am credit de nevoi personale inainte de casatorie si nu am nimic pe numele meu cum isi poate recupera banii banca:((#-oX-( (vezi toată discuția)
Banca ma ameninta cu executarea silita!!!! :(( mimika mimika buna ziua,acum 4 ani am facut un card co-branded,mastercard,doar cu buletinul,achizitionand niste electrocasnice.din 2008 nu am mai putut plati si am o ... (vezi toată discuția)