avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara! Va multumesc anticipat pentru raspuns. In ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara! Va multumesc anticipat pentru raspuns. In speranta ...

Buna seara!

Va multumesc anticipat pentru raspuns.

In speranta ca gasesc ajutor in comunitatea dumneavoastra, supun atentiei urmatoarea problema: am absolvit facultatea MTC la univ. UCDC in anul 2018 si de curand am solicitat facultatii eliberarea diplomei de licenta, Raspunsul a venit imediat, insa cu surprize,

Mi s-a adus la cunostinta ca actele de studii - arhivate, imi pot fi eliberate astfel: diploma de BAC gratuit, iar diploma de licenta contracost, ca urmare a arhivarii dosarului meu.

Din pacate, nu am stiut de conditiile impuse de UCDC in vederea eliberarii actelor de studii (nici de termenul eliberarii gratuite in 24 de luni de la absolvire, nici de taxele in cazul depasirii acestuia) si nici nu am primit clarificari din partea biroului de eliberari diplomei atunci cand le-am spus ca aceste informatii de interes nu se/le regasesc public pe site-ul universitatii.

Mi s-a solicitat sa ma prezint la facultate, sa depun o cerere - lucru pe care l-am si facut; am depus o cerere catre conducerea UCDC si mi s-a raspuns dupa o saptamana cu un simplu "NU" (atat!) pe cererea inregistrata cu nr.

Sincer, mi se pare cam bataie de joc acest raspuns sec, in conditiile in care cererea mea a fost destul de amanuntita si argumentata, (cuprinzand si discutia avuta cu personalul biroului de eliberari diplome pe e-mail).

As aprecia sfatul dumneavoastra in cazul in care ati mai intampinat situatii asemanatoare - pentru ca nu mi se pare deloc corect sa mi se impuna niste taxe (nejustificate) de care sa nu fi fost avizata in prealabil si care nici sa nu se regaseasca public.

Cu multumiri,
MG

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Valabilitate adeverinta de studii zama cristian zama cristian Care este termenul in care expira valabilitatea unei adeverinte de studii, conf.legii invatamantului? In fapt, o persoana care a absolvit in iulie 2009 o ... (vezi toată discuția)
Intrebare bb_yasmi bb_yasmi printre actele care trebuiesc depuse la dosarul de somaj se afla si act dupa ultimul studiu copie +original. stiti cumva daca adeverinta de la facultate e ... (vezi toată discuția)