avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Control ANAF
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Control ANAF

Buna ziua, se poate “amâna” un control ANAF pe TVA ?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2022
Anca Pann, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 21:01, 29 Martie 2022
ART 122 CPF după primirea avizului de inspecție fiscală, contribuabilul/plătitorul poate solicita, o singură dată, pentru motive justificate, amânarea datei de începere a inspecției fiscale. Amânarea se aprobă sau se respinge prin decizie emisă de conducătorul activității de inspecție fiscală care se comunică contribuabilului. în cazul în care cererea de amânare a fost admisă, în decizie se menționează și data la care a fost reprogramată inspecția fiscală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control fiscal marinchiriac marinchiriac Care este termenul si in ce conditii contribuabilul poate solicita organului fiscal amanarea inspectiei fiscale comunicatea prin aviz de inspectie fiscala? (vezi toată discuția)
Control fiscal aberant mobinstal mobinstal buna ziua, am fost sunat de catre o echipa de control de la Fisc sa ne prezentam pentru un control pentru perioada 2011-2015 . pana aici nimic anormal , ... (vezi toată discuția)
Control fiscal danyisis danyisis Am cerut suspendarea controlului de tva din septembrie. AM facut o notificare si am inregistrat-o la registratura cum ca noi suntem gata pentru reinceperea ... (vezi toată discuția)