avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Sunt angajată și studentă, angajată ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Sunt angajată și studentă, angajată sunt de aproape ...

Buna ziua !
Sunt angajată și studentă, angajată sunt de aproape doi ani, studenta sunt din vara anului trecut. Recent am rămas în riscul maternal de la locul de muncă. Pe semestru al doilea am obținut bursa de merit de la facultate, urmează să fie virata prima bursă . Îmi poate influența bursa de merit îndemnația de creștere a copilului? Daca da, pot renunța la bursa de merit ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
Meedeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 1 Aprilie 2022
Nu va poate influența bursa de merit îndemnația de creștere a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea pensiei alimentare in cuantum din venit melindavp melindavp Buna ziua, Parintii mei sunt divortati de 21 de ani, de cand aveam eu 6 luni, eu si fratele meu ramanand in grija mamei. Pana anul trecut primeam 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc studenta magutza magutza Buna ziua, am o intrebare la care am auzit diferite pareri si nu stiu ce sa mai cred... Sunt studenta la zi, in anul trei la o facultate de stat, la taxa.Eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Alli01 Alli01 Buna ziua. in vara anului 2018 am absolvit facultatea si mentionez ca in anul univeristar 2017-2018 am luat bursa sociala. Din decembrie sunt angajata si am ... (vezi toată discuția)