avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cod caen 4932 cu norma de venit
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cod caen 4932 cu norma de venit

Buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o speta:
PFA cod caen 4932 cu norma de venit 2022 -32000 lei. Persoana este pensionata la limita de varsta dar activeaza in continuare. As vrea sa stiu daca mai plateste contributii sanatate si de asemenea daca poate sa-si deduca din impozitul datorat pe anul 2021 valoarea casei de marcat achizitionata in 2021. Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa muraru muraru Buna ziua, am o nelamurire referitoare la un PFA pe care il deschid acum in domeniu constructiilor (cean 4332). Nu stiu cum e mai bine, in sistem real sau la ... (vezi toată discuția)
Contributie din norma de venit ciprian_br ciprian_br buna ziua intentionez sa deschid un pfa sau ii pe codurile 9511+9512 (service calculatoare+gsm) norma de venit cumulata (cele 2 coduri caen) pentru judetul ... (vezi toată discuția)