avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua !Am si eu o intrebare,daca vreau sa divortez ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua !Am si eu o intrebare,daca vreau sa divortez si sunt ...

Buna ziua !Am si eu o intrebare,daca vreau sa divortez si sunt coplatitore la casa cum procedez ,eu vreu sa plec din casa si sa ramana sotul.
Va doriti sa ramana sotul in casa si proprietar al casei si dumneavoastra sa nu mai aveti calitatea de codebitor in contractul de credit?
~ Conținut șters la cerere ~
Partajul efectuat de către părți nu este opozabil băncii, motiv pentru care banca poate sa refuze iesirea unui codebitor din contract sau poate solicita in schimb garanții suplimentare in cazul renunțării la un codebitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-partaj ContSters259426 ContSters259426 am cumparat o locuinta prin credit prima casa, impreuna cu sotul meu, insa acum, in prag de divort, nu ne putem intelege asupra bunurilor dobandite in timpul ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cris113 cris113 Buna ziua As dori sa intreb daca am un credit ipotecar in care am calitatea de co-platitor , sotul fiind titularul creditului, in cazul divortului , lasandu-i ... (vezi toată discuția)
Iesire din credit prima casa Georgiana Mihaela Boboc Georgiana Mihaela Boboc Care sunt sansele de castig in instanta impotriva unei banci care nu doreste sa ma scoata din calitatea de codebitor in cazul unui credit Prima Casa ca urmare ... (vezi toată discuția)