avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, sunt in divort cu sotul meu. Eu stau in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, sunt in divort cu sotul meu. Eu stau in chirie si ...

Buna seara, sunt in divort cu sotul meu.
Eu stau in chirie si el a ramas in casa care nu e pe nici unul din noi.
Pana la pronuntarea partajului as putea sa solicit sa imi plateasca chiria, avand in vedere faptul ca nu am plecat de buna voie ? (exista dosar depus la politie pentru amenintari si loviri).
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 31 Martie 2022
ce partajati daca ziceti ca
nu e pe nici unul din noi.

Puteati cere chirie daca solicitati si emiterea unui ordin de restrictie si protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost bătută și dată afară din casă. ce mă sfătuiți să fac? sogedacom sogedacom In urma certurilor si a jignirilor pe care sotul meu mi le adresa, am hotarat sa plec de acasa, mutandu-ma singura la cealalta casa .Noi avem doua case, una ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am depus la politie acum in an si jumatate o plangere ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, Am depus la politie acum in an si jumatate o plangere pentru amenintari si loviri pentru sotului meu cu care sunt in divort. De cate ori intreb, ... (vezi toată discuția)
Sot abuziv mariuspopescuro mariuspopescuro Buna ziua, Sot si tata abuziv fizic in multe randuri, cu certificate medico legale si mama si fiica. Fiica nu mai sta cu parintii. Sotia a plecat de ... (vezi toată discuția)