avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, Am depus la politie acum in an si jumatate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, Am depus la politie acum in an si jumatate o plangere ...

Buna seara,
Am depus la politie acum in an si jumatate o plangere pentru amenintari si loviri pentru sotului meu cu care sunt in divort. De cate ori intreb, este in lucru dar nu m-a mai intrebat nimeni de nimic in legatura cu acest dosar nici pe mine , nici pe el. Intre timp am mai facut si un ordin de protectie pentru amenintari pe retelele de socializare.
Nu se poate face nimic cu acel dosar? nu se poate inainta la parchet? Cat il poate tine politia?
Cel mai recent răspuns: elena-ramona , utilizator 20:45, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, acum 8 luni am depus la politie o plangere impotriva ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, Acum 8 luni am depus la politie o plangere impotriva sotului meu, pentru amenintari si loviri. Plangerea a fost depusa in urma apelului la 112 si ... (vezi toată discuția)
Important.bună seara am și eu o problemă va rog frumos sa mă îndrumați. ... Mariana Stefan Mariana Stefan Bună seara am și eu o problemă va rog frumos sa mă îndrumați. Sunt la al treilea ordin de protecție împotriva fostului concubin acesta direct și ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt in divort cu sotul meu. eu stau in chirie si ... elena-ramona elena-ramona Buna seara, sunt in divort cu sotul meu. Eu stau in chirie si el a ramas in casa care nu e pe nici unul din noi. Pana la pronuntarea partajului as putea sa ... (vezi toată discuția)