avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important.Bună seara am și eu o problemă va rog ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important.Bună seara am și eu o problemă va rog frumos sa mă îndrumați. ...

Bună seara am și eu o problemă va rog frumos sa mă îndrumați. Sunt la al treilea ordin de protecție împotriva fostului concubin acesta direct și indirect mă calomniază și mă hărțuie pe stradă pe rețelele de socializare și câte și câte am făcut mai multe plângeri la poliție am făcut plângere la parchet și tot nu îmi dă pace eu am un copil de crescut și nu mai știu unde să mai apelez sa fiu lăsată în pace luna viitoare mi se termină ordinul.Credeti că îmi va acorda instanta alt ordin de protecție în condițiile în care am avut 3 anul acesta primul și eu și copilul pe 3luni,și fostul a făcut apel al 2 pe 5 luni doar eu și fostul din nou a făcut apel sa redus ordinul la 2 luni și ultimul a fost emis pe 6 luni a făcut fostul apel a făcut cerere de recuzare și îi sau respins toate..?? Să îl dau in judecată pentru hărțuire și calomnie? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:27, 28 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Aveti tot dreptul sa-l actionati in instanta.Dar,inainte apelati la un avocat care sa va reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disperare ,rog raspuns TUDORNICOLETA TUDORNICOLETA Sunt intr-o situatie absolut disperata,ma confrunt cu o problema care s-ar putea sa ma doboare,dar sa va spun despre ce este vorba,este vorba de despre trei ... (vezi toată discuția)
Agresiuni fizice si verbale justme8 justme8 buna ziua, mi se pare de a dreptul hilar ce se intampla in tara asta. am o prb ,destul de penibila ,din pct meu de vedere, cu fostul concubin, pt care am ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie ? Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Cum se poate obtine un ordin de restrictie impotriva unei persoane care hartuieste o alta persoana, dar nu exista legatura de rudenie intre ele (de aceea nu ... (vezi toată discuția)