avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua....doresc sa va intreb daca am nevoie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua....doresc sa va intreb daca am nevoie de acordul vecinului ...

Buna ziua....doresc sa va intreb daca am nevoie de acordul vecinului sa bat cuie in gardul lui?..bineinteles ca pe si spre partea mea....
...mentionez ca gardul este proprietate in TOTALITATE al dumnealui, eu necontribuind cu NIMIC la realizarea acestuia..am cumparat terenul in cauza si am gasit gardul deja existent.Intentionez sa fac o suprainaltare cu grinzi de lemn batute pe gardul preexistent si sa adaug, pentru cresterea intimitatii, plase de umbrire, de la sol si pana la inaltimea de 2,30 metri..Va multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2022
codan2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:07, 31 Martie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, .. pai daca este gardul lui, inseamna ca nu este gardul dvs. Nu?
De ce nu il intrebati pe EL daca aveti voie sa bateti cuie in gardul LUI ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuie in gard kennya kennya Bună seara Vecinul meu și a făcut un gard de lemn în urma cu 4ani care este bătut în cuie.cuiele sunt ieșite în afara cam 1cm .eu am 2copii mici ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori sa stiu cum este corect si care imi sunt ... Euroinvest Euroinvest Buna seara, as dori sa stiu cum este corect si care imi sunt drepturile mele in situatia urmatoare: Locuiesc intr-o localitate langa Bucuresti de cativa ani ... (vezi toată discuția)
Gard comun PAUER PAUER EU SI VECINUL AVEM UN GARD COMUN,CARE DIN CAUZA UNOR NEINTELEGERI,TREBUIE INCHIS PT. A-MI PROTEJA INTIMITATEA SI PT. A NU DA PRILEJUL UNOR NOI DISPUTE. GARDUL ... (vezi toată discuția)