Buna seara!O cunostinta a fost angajata la o firma.I s-a dat un telefon mobil.Aparatul era unul din cele mai ieftine ,care nu avea acces la internet etc.Problema este,ca intr-o zi ,schimbandu-si cartela cu o prietena,nemaistiind ulterior care este a ei,au accesat internetul de pe cartela firmei,fara sa stie acest lucru.Rezultatul a fost unul nefast,in sensul ca au venit cateva zeci de milioane de plata.Firma a actionat-o in judecata,precizand ca (conform procesului verbal) i-au dat mobilul in folosinta pentru scop profesional etc.Problema e ca nu ataseaza procesul verbal de predare primire,amica mea nu mai stie ce scria acolo,ea semnandu-l acum 3 ani,nu i s-a spus niciodata cat sa vorbesca,ca sa faca si ce sa nu faca cu mobilul,nu are stipulat nimic in acest sens.Cum se poate apara?Va multumesc
Raspunsul meu are la baza argumentul ca nu putea primi telefonul in folosinta fara sa i se aduca la cunostinta felul in care va fi folosit si suma suportata de firma.
Problema este,ca intr-o zi ,schimbandu-si cartela cu o prietena,nemaistiind ulterior care este a ei,au accesat internetul de pe cartela firmei,fara sa stie acest lucru.
Si mie mi s-a parut ciudat,dar asa s-a intamplat.Nu am crezut ca este posibil asa ceva.Am inteles ca au descarcat un film de pe internet si probabil fiind un abonament din acelea in care daca faci trafic pe internet costa foarte mult,asta s-a intamplat.Ea nici nu stia ca are internet pe cartela,nu l-a folosit niciodata,repet avea telefon din acela ieftin.Probabil in grupul de telefoane primit de la firma,directorul a uitat sa bareze accesul la internet al angajatilor.Totusi ,cum se poate apara?Sa invoce faptul ca nu i s-a spus ce anume poate face cu telefonul si mai ales ce NU poate face?
care nu putea fi configurat pentru acces internet si atunci a scos cartela si apus-o in alt telefon.
II va fi foarte greu sa justifice de ce a instrainat cartela. Nu cred ca poate cineva sa dea un sfat care sa o scoata din incurtura aceasta.
Imputatii
adimiu
care este parerea dvs. cu privire la [b]imputarea unor penalitati[/b] in cazul in care ele nu se pot incasa de la persoanele fizice sau juridice carora li s-au ... (vezi toată discuția)