avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Socrul meu a fost angajat al Trustului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Socrul meu a fost angajat al Trustului de Instalatii ...

Buna ziua. Socrul meu a fost angajat al Trustului de Instalatii si Montaj Bucuresti in perioada 1970-1993.Unde pot gasi arhiva pentru a punea lua vechimea in vederea recalcularii pensiei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 31 Martie 2022
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot lua o adeverinta de vechime in munca de la trustul ... nic61 nic61 De unde pot lua o adeverinta de vechime in munca de la Trustul industrial montaj bucuresti (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Unde se afla arhiva? Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Cristi2011 Buna ziua! Pentru recalcularea pensiei, unde pot gasi documentele arhivate referitoare la cei care au lucrat la Trustul de constructii industriale si ... (vezi toată discuția)