avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere din oficiu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere din oficiu

Buna seara.Va rog sa imi dati o parere despre urmatoarea situatie.
SRL a depus D112 pe 0, avand angajatii cu contractul suspendat art 54 , concediu fara plata cu mare intarziere..dupa aproximativ 8 luni ..In aceste 8 luni s a primit si decizie de impunere din oficiu .Inteleg ca nu se poate anula decizia deoarece au trecut peste 60 de zile de la emiterea ei si nu au fost depuse declaratiile.. suma de plata din decizie
fiind o valoare calculata din oficiu.Intrebarea mea este..Angajatii fiind cu cim suspendat toate lunile nedepunerii e corect sa se plateasca decizii cu sume de valoarea unui salariu normal??Multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Martie 2022
Monicapo, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata modimpex modimpex buna ziua! am urmatoarea situatie: un salariat cu cim nedeterminat incheiat in 2004 solicita un cfp pe o perioada de 3 luni. vrea sa mearga in strainatate la ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratie 010 ContSters384001 ContSters384001 Deoarece n-am depus formularul 010 nu am fost instiintata de impozitul pe profit din urma Adica la solicitarea situatiei fiscale mi-,au eliberat o lista de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Daliborka Daliborka Buna ziua, daca un angajat isi face cerere pt concediu fara plata este obligatoriu sa fie operata si suspendarea in revisal? (vezi toată discuția)