avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nedepunere declaratie 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nedepunere declaratie 010

Deoarece n-am depus formularul 010 nu am fost instiintata de impozitul pe profit din urma
Adica la solicitarea situatiei fiscale mi-,au eliberat o lista de datorii cu impozit de plata incepand cu 2010 pana in 2016 .E o suma uriasa.Am toate situatiile financiare cu 0 permanent . Ce sa fac ? Cum e posibil sa fiu datoare pe atatia ani cand eu de fapt m-am confruntat cu lipsuri si nu am avut minimul necesar ca sa pot supravietui ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:56, 1 Decembrie 2016
Buna seara.
Cu siguranta, trebuie sa stie contabila dumneavoastra.
Trebuie sa vedeti care este situatia in amanunt. Cel mai probabil, s-a calculat impozit din oficiu datorita nedepunerii declaratiilor. Aceste decizii de impunere din oficiu trebuie contestate in 60 zile; altfel, raman definitive.

Mergeti si vedeti care e situatia si clarificati-o. Macar de aici incolo sa nu se adauge alte datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 010 asoc. propr. impozit pe profit agherghina agherghina Asociatiile de Proprietari care nu realizeaza niciun venit de natura economica (chirie spatii sau alte activitati) aveau obligatie sa depuna 010 in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Intrebare firma cgeorge cgeorge am o firma din 2009 care a fost microintreprindere pana mai acum, iar pentru ca nu am depus la timp lista cu angajatii, am fost trecut pe impozit pe ... (vezi toată discuția)
Administratia finantelor publice nitmar nitmar Am o societate care de doi ani este pe 0; Societatea având declarat în anul anterior la Administratia Finantelor Publice vectorul fiscal cu salariaţi 0, ... (vezi toată discuția)