am o firma din 2009 care a fost microintreprindere pana mai acum, iar pentru ca nu am depus la timp lista cu angajatii, am fost trecut pe impozit pe profit.
Intrebarea mea e urmatoarea.. stiind ca indeplinesc conditiile de microfirma (nu am cifra de afaceri mare) si depun acea lista (sau ce mai trebuie), anul viitor o sa am posibilitatea de a trece iar pe impozit pe venituri?
am o nelamurire!
care lista cu salariatii si unde sa depuneti?
incadrarea se face pe baza formularului 010 depus la administratie.Trecerea de la microintreprindere la intreprindere platitoare de impozit pe profit se face pe acelasi formular de mentiuni 010.#-o
daca le aveti depuse, atunci nu avea cum sa va incadreaze in alta parte.
Cred ca nu ati depus acest formular la momentul in care trebuia( cand ati indeplinit conditiile de microintreprindere).
se pune problema: declaratiile dumneavoastre (100) pana acum cu ce au fost depuse:venit sau profit?????:O:O:O
Suspendare activitate
CVASI
In cazul in care o microintreprindere (neplatitoare de tva si cu 1 salariat) isi suspenda activitatea cu 15 mai la registrul comertului si apoi cere la ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.