avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat costa daca imi donez maduva osoasa si celule stern ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat costa daca imi donez maduva osoasa si celule stern ?

cat ma-ar plati un spital pt a face donatie de orice fel : maduva osoasa, celule stern sange .......etc =D>#-o:((:((
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:05, 15 Ianuarie 2010
Potrivit Legii nr. 2/1998 privind prelevarea si transplantul de tesuturi si organe umane, actualizata,
Art. 17. - (1) Organizarea sau efectuarea prelevãrii ori transplantului de tesuturi sau organe umane, în scopul obþinerii vreunui profit din vânzarea acestora, constituie infractiunea de trafic de tesuturi sau organe umane si se pedepseste cu închisoare de la 3 la 7 ani.
(2) Cu aceeasi pedeapsã se sanctioneazã si cumpãrarea de tesuturi sau organe umane în scopul revânzãrii în vederea obtinerii unui profit.
(3) Tentativa se pedepseste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca o persoană fără discernământ să fie donator de organe? Marc122 Marc122 Salut! Rog un răspuns la întrebarea: este legal ca o persoana fara discernamant sa fie donator de organe? (vezi toată discuția)
Cine face curatenie si dezinfectie dupa transport de cadavre ContSters23466 ContSters23466 doresc legislatie in vederea efectuarii curateniei si dezinfectiei dupa transportul cadavrului cu liftul din cadrul unei sectii de spital catre morga ... (vezi toată discuția)
Accesul familiei la fisa medicala a unui pacient in moarte cerebrala Paul878 Paul878 Familiei i-a fost solicitat consimtamantul pentru donarea organelor. Familia insa vrea o a doua opinie medicala inainte de a isi da consimatamantul pentru ... (vezi toată discuția)