avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata, Cum se procedeaza in situatia in care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata, Cum se procedeaza in situatia in care nu se mai ...

Buna dimineata,
Cum se procedeaza in situatia in care nu se mai gasesc statele de plata? Punctual: nu mi se gasesc statele de plata de la o unitate care functioneaza in contiuare. Ele sunt importante intrucat am realizat venituri in acord global in acea perioada cu sporuri destul de consistente fata de salariul tarifar (spor si de 50%). Stiu asta deoarece din cele 18 luni lucrate au reusit sa gaseasca statele doar pentru 8 luni. Mentionez ca am Carnetul de Munca si mi s-a putut face calculul pensiei insa doar cu tarifarul trecut acolo.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vasilidis , utilizator 19:36, 4 Aprilie 2022
Despre ce perioada este vorba?
Este vorba despre perioada 19.09.1983- 22.02.1985.
Angajatorul mai exista? Dacă nu căutați arhiva acestuia.
Da, angajatorul exista si functioneaza in continuare. Au recunoscut, doar telefonic, ca nu imi gasesc statele de plata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2022
Vasilidis, utilizator
Trebuia sa va dea în scris.

Alte discuții în legătură

Cum se poate contesta inregistrarea din cartea de munca daca ... ion + ion + Cum se poate contesta inregistrarea din Cartea de Munca daca nu corespunde cu realitatea? E vorba despre faptul ca in Cartea de Munca o perioada apreciabila ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salarii liana istrate liana istrate Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: un fost angajat si-a pierdut cartea de munca. Ar trebui sa-i eliberez o adeverinta care sa ateste vechimea si ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie eugenvlaicu eugenvlaicu Mama mea este pensionata la termen din anul 1981 pentru o perioada de activitate de 10 ani in cooperativa mestesugareasca. Restul timpului a lucrat ca membra ... (vezi toată discuția)