Cum se poate contesta inregistrarea din Cartea de Munca daca nu corespunde cu realitatea?
E vorba despre faptul ca in Cartea de Munca o perioada apreciabila inainte de 1989 am fost detasat permanent la 400 km distanta de casa in santier de constructii si montaj utilaje, abuziv, numai pe baza de ordine de deplasare. Desi societatea exista si acum, a avut arhiva, acum spune ca nu mai are nimic din documente justificative cu care sa reconstitui perioada, precum state de plata, condica de prezenta, registru cu ordine de deplasare, deconturi de cheltuieli de deplasare si diurna, etc.
Am contestat domnule Cornel Vasile. Dar am avut consecinte. Omul securitatii din oras a venit la institutie in biroul organului de partid, mi-a pus in vedere ca o sa ma mut cu familia in alt oras, ca sa scap m-am internat la Spital de Psihiatrie 2 saptamani plus alte concedii medicale, Planul a fost bun, am scapat de domiciliu nou fortat dar mi s-a pus in vedere sa plec din institutie. Am reusit sa plec cu transfer totusi dupa 3 ani in 1989. Ca o ironie a sortii dupa 4 ani in 1993 am ajuns fiind chemat la aceeasi unitate in functia de sef serviciu inca 14 ani. Nu stiati cum se finaliza o contestatie inainte de 1989?
Nu stiam ce consecinte sunt pentru viitor. Cand am iesit la pensie am vazut in Cartea de Munca, am intrat intr-un proces colectiv pentru grupa de munca, am prezentat pe 5 pagini justificarile si nemultumirile mele, insa expertul a obtinut maxim pentru a multumi pe fiecare din proces in intelegere cu reprezentantii societatii. Totusi in decizia instantei din acelasi proces sunt discriminari intre persoane care au ocupat functii identice in cariera, in acelasi timp, dar grupa de munca a fost acordata unora pe toata perioada de activitate si fractionata pentru altii. In ultima ma gasesc si eu. De aceea caut o rezolvare acum tardiva dar pe baza de documente reale si martori ai evenimentelor de atunci.
Va multumesc, dar daca aveti o solutie puteti sa o atasati aici.
Daca detineti documente care va sustin punctul de vedere este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta numai dvs. impotriva firmei, cu atat mai mult cu cat aceasta firma inca exista dupa cum amintiti.
Cereti instantei sa dispuna ca firma sa depuna la dosar documente privind activitatea dvs.
Puteti invoca si vechea hotarare a instantei, punctand partea de discriminare. Puteti nominaliza martori.