avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! Transfer la cerere pe o funcție publica, ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! Transfer la cerere pe o funcție publica, conducătorul ...

Bună ziua! Transfer la cerere pe o funcție publica, conducătorul autorității aproba transferul. În acest caz este posibil ca autoritatea de la care se dorește transferul sa refuze? Ce s-ar putea face în cazul în care nu emite actul administrativ de modificare al raportului de serviciu?

Alte discuții în legătură

Probleme cu transferul functionar public valentin75 valentin75 o m ica problema dar destul de importanta pentru mine,pe scurt povestea sint functionar public si conform legii 188 am dreptul la transfer la cerere ,lucru pe ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere functionar public. refuzul AlinMandrica AlinMandrica Poate conducatorul sa refuze transferul la cererea functionarului piblic, in cazul in care functionarul indeplineste toate criteriile necesare ocuparii ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)