avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie ANPC

Buna seara!
In urma cu 2 saptamani am achizitionat un produs cosmetic care nu corespunde cu descrierea de pe site/social media. Adica produsul este o apa BiO de bronzat. Pe site scrie asa: nu are miros, nu pateaza pielea, hainele, dureaza pana la 6 zile. Produs pentru ten si corp. produsul nu are eticheta in limba romana, miroase, pateaza pielea si hainele in cazul meu, chiar si prosopul dupa dus, in continuare am pete ce nu se iau, iar reactia produsului pe pielea mea a fost una oribila, prietenii descriind-o: arati a fier ruginit, vai ce portocalie esti, parca ai mancat morcovi toata viata.
Aceasta situatie a avut loc inainte sa plec intr-o vacanta.
Dupa ce le-am scris pe instagram fiindca nu au nicaieri sesiune de feedback, raspunsurile au fost foarte vagi si deloc pe subiect. Astazi i-am scris chiar si detinatoarei business ului dar aceasta m-a blocat.

Este posibila o plangere la ANPC? Ceva pe cale legala?
Am suferit foarte mult din pricina aceasta si chiar visez la o lume ideala, desi sunt constienta ca nu o pot schimba eu.
Va multumesc si va doresc liniste si oameni frumosi!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:13, 3 Aprilie 2022
Da , scrieti la anpc.
Daca doriti compensatii, trebuie sa ii actionati in judecata pt daune materiale si morale.
trebuie sa aveti probe, sa fiti expertizata medical etc. va trebuie avocat.
Ultima modificare: Duminică, 3 Aprilie 2022
gi-jane2, moderator
Conteaza mult impotriva cui intelegeti sa va ridicati cu pretentii,impotriva producatorului sau a celui care a comercializat produsul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leacuri "babesti". cum ne ajuta ele? elga50 elga50 Am simtit demult nevoia sa impartasesc cu altii leacuri pe care le avem la indemana, despre care cu totii citim prin diverse reviste sau pe diverse site-uri, ... (vezi toată discuția)
Salon infrumusetare - norme ue honey_geoo honey_geoo Buna seara! Care sunt normele de functionare ale unui salon de infrumusetare (manichiura, pedichiura, coafor, frizerie, cosmetica, masaj, solar)??????Care ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)