avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Masina inregistrata pe numele meu si ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Masina inregistrata pe numele meu si condusa de fiul ...

Buna ziua.
Masina inregistrata pe numele meu si condusa de fiul meu vitreg.
Are loc un accident, in urma caruia conducatorul auto, fiul meu vitreg, decedeaza.
Se poate obtine despagubire pentru deces, de pe asigurarea RCA?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriansimo , utilizator 10:29, 5 Aprilie 2022
Buna ziua,

S-a deschis dosar penal impotriva celuilalt sofer? cine a cauzat accidentul auto? va puteti constitui parte civila in dosarul penal si puteti solicita daune morale.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua.
Ma pot constitui parte civila chiar in situatia in care baiatul meu vitreg a fost vinovat de accident?
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora mea a murit in accident de masina anucy anucy SORA MEA SE AFLA INTR-O MASINA CARE A FOST IMPLICATA INTR-UN ACCIDENT ,IN URMA IMPACTULUI AU DECEDAT CEI DOI PASAGERI INCLUSIV SOFERII DIN AMBELE MASINI,FIIND ... (vezi toată discuția)
Aciident daune silviu balea silviu balea am avut aciident cu masina si as vrea sa stiu daca rca ma va despagubii in cazul in care nu a mai fost implicata nici o masina in accident. masina nu este pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)