avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Bună ziua, pensia de veteran de razboi(sau indemnizație ca nu știu sigur care i denumirea) fiind încasată luna de luna, se ia în calcul pentru stabilirea pensiei alimentare întreținere minor? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:06, 7 Aprilie 2022
e un venit permanent, deci se ia in calcul. E o indemnizatie speciala, dar nu are o destinatie speciala.
Mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

e un venit permanent, deci se ia in calcul. E o indemnizatie speciala, dar nu are o destinatie speciala.

Sunteti sigura ca e vb de indemnizatie de veteran de razboi?
Veteranii de razboi sunt considerati doar cei ce au luptat in primul sau al doilea razboi mondial, nu mai sunt prea multi in viata, e imposibil sa mai aiba copii minori.
Da, veteran teatre de operații, 3 misiuni externe Afganistan.

gi-jane2 a scris:

Sunteti sigura ca e vb de indemnizatie de veteran de razboi?
Veteranii de razboi sunt considerati doar cei ce au luptat in primul sau al doilea razboi mondial, nu mai sunt prea multi in viata, e imposibil sa mai aiba copii minori.

Cred ca nu se cheama veteran de razboi, dar nu are importanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit ADRIAN MARI ADRIAN MARI CARE SUNT VENITURILE SCUTITE DE LA PLATA IMPOZITULUI PE VENIT? (vezi toată discuția)