avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Este posibil ca in conditiile acestea sa imi fac PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Este posibil ca in conditiile acestea sa imi fac PFA?

Buna ziua,

Lucrez in domeniul IT cu functia de ajutor programator, cu o vechime de 9 ani, fara sa am studii superioare. Intrebarea mea este urmatoarea:

Este posibil ca in conditiile acestea, sa imi fac PFA? Inteleg ca taxele sunt substantial mai mici decat la micro. Daca da, atunci cum?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristinaiordanescu978 , utilizator 18:13, 4 Aprilie 2022
Aveti diploma/calificare ca si ajutor programator?
Nu am. Presupun ca am nevoie de o diploma pe care o pot obtine facand un curs, in urma caruia voi primi o certificare si simplul fapt ca am acesti ani de experienta, nu este satisfacator.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
cristinaiordanescu978, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare pe post nod nod Pentru ocuparea unui post de \\"analist / cod COR 251201\\" (domeniu IT), conform COR sunt necesare studii superioare. Daca persoana respectiva are studii ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6201 virgiliuantonescu virgiliuantonescu Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA pe cod caen 6201 (si eventual cod 6202) Nu am studii superioare dar am lucrat ca Analist Programator Ajutor timp de ... (vezi toată discuția)
Promovare salariala daniela_calin123 daniela_calin123 Buna ziua! Sunt ajutor analist programator (studii medii) de 18 ani, anul trecut am terminat facultatea de psihologie si cum este si firesc anul acesta mi s-a ... (vezi toată discuția)