avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce înseamnă \"fără citare\"? deşi am primit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce înseamnă "fără citare"? deşi am primit citaţie.

Am un proces la judecătoria Buftea. Am primit citaţie pentru 13 aprilie 2022. Şi totuşi pe siteul judecătoriei apare: "Obiect: actiune in raspundere delictuala - fara citare". Nu înţeleg de ce "fără citare"?
Cel mai recent răspuns: nitnelav2 , utilizator 20:11, 5 Aprilie 2022
Detalii. Despre ce actiune este vorba mai precis, dvs ce calitate aveti, etc. O fi vorba despre o procedura cu citarea facultativa, si ulterior s-a considerat ca trebuie citate partile, si citativul a ramas asa cum a fost scris prima data. Nu este ceva curios.
Sa nu fie inca in procedura administrativa dosarul.
Sînt reclamant. Fond.Prima şedinţă. Pârât TAROM. Sînt persoană cu handicap, în cărucior. TAROM a refuzat să mă transporte. I-am dat în judecată întrucît au fost încălcate de către TAROM Regulamentul nr 1107/2006 al Parlamentului European şi al Consiliului, din 5 iulie 2006, privind drepturile persoanelor cu handicap şi ale persoanelor cu mobilitate redusa pe durata călătoriei pe calea aerului, drepturile mele de persoană cu handicap, recunoscute de Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene şi garantate de Art. 50 – Protecţia persoanelor cu handicap din Constituţia Românie şi prevăzute în Legea nr 448 din 6 decembrie 2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap şi Legea Nr. 221 din 11 noiembrie 2010 pentru ratificarea Convenţiei privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi, adoptată la New York de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite la 13 decembrie 2006, . Cer să-mi dea banii pierduţi pe hotel şi daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare ilegala? AlinaBadea08 AlinaBadea08 Buna ziua, Mi s-a ridicat masina parcata pe un loc de handicap. Organele nu u vazut cardul legitimatie de handicap care imi confera acest drept. S-a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salarii persoane cu handicap Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Stie cineva daca s-a modificat legea prin care persoanele cu handicap erau scutite de impozit pe salariu? Daca da, ma puteti ajuta si cu o ... (vezi toată discuția)
Bună seara!sunt încadrată într un grad accentuat de handicap.as ... Mirela E Mirela E Bună seara!Sunt încadrată într un grad accentuat de handicap.As vrea sa știu dacă a întrat în vigoare și se poate aplica legea prin care se acorda o ... (vezi toată discuția)