avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu pieton doar speriat, care a plecat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu pieton doar speriat, care a plecat

Azi am fost implicata intr-un accident minor in care am atins un pieton care traversa neregulamentar. Am sunat imediat la 112, care m-au trimis la brigada rutiera sa dau declaratii, ceea ce s-a intamplat in aproximativ 40 de min de la producerea accidentului - atat a durat sa ajung pana la politie. Pietonul a refuzat sa primeasca ingrijiri medicale, nu a notat numarul masinii, a refuzat si bani si a plecat de la locul accidentului. Masina nu are daune, pietonul nu a cazut, a fost mai mult o sperietura dat fiind ca era cu nasul in telefon si castile in urechi. Am declarat toate acestea la rutiera, si nu mi-a fost luat permisul. Ce urmeaza daca pietonul nu depune plangere?
Se va dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am acrosat un pieton, cand acesta traversa prin loc ... SANTIER SANTIER Buna ziua! Am acrosat un pieton, cand acesta traversa prin loc nepermis. Acesta s-a dezechilibrat, a cazut apoi s-a ridicat, am avut un schimb de replici ... (vezi toată discuția)
Accident pieton pe culoarea rosie Mihai Iosneacu Mihai Iosneacu Buna seara, Acum cateva zile am accidentat un pieton el avand culoarea rosie, alergand pe trecere, eu avand verde. Am sunat la 112, la fata locului a ajuns ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda dupa un accident culpa comuna RobyP RobyP Buna ziua, In data de 15.09.2015 am patit un accident cu victima. Concret eu am dat cu masina in spate si un batran a traversat strada fara sa se asigure si ... (vezi toată discuția)