avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când îi fac unui pensionar încetarea contractului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când îi fac unui pensionar încetarea contractului individual ...

Când îi fac unui pensionar încetarea contractului individual de muncă? Am un caz în care pe decizia de pensionare scrie că drepturile au fost stabilite cu 07.04.2021. Aceeași dată este trecută și la "plata drepturilor se va face începând cu". Problema este că el decizia de pensionare a primit-o pe 23.03.2022, pentru că a fost în proces cu Casa de Pensii, proces pe care l-a câștigat. În plus, el a mai lucrat până în iulie 2021.

Alte discuții în legătură

Decizia de pensionare deea_nov deea_nov Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie si am nevoie de un sfat. O angajata primeste in urma depunerii dosarului pentru pensie anticipata decizia de ... (vezi toată discuția)
Când înceteazã un contract de muncã pentru o persoanã pensionatã pe caz de boalã chrisbia30 chrisbia30 Am o mare dilemă şi dacă cineva poate să o rezolve. Pentru un angajat în sistemul bugetar s-a depus dosarul de pesionare pentru invaliditate cam prin ... (vezi toată discuția)
Incetarea de drept a ctr. de munca catalina.diaconu catalina.diaconu Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Un salariat care indeplineste conditiile de pensionare pt limita de varsta depune cerere la Casa de Asigurari sociale si i ... (vezi toată discuția)