avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Poate stiti si ma puteti ajuta cu o opinie. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Poate stiti si ma puteti ajuta cu o opinie. In Franta, ...

Buna ziua,
Poate stiti si ma puteti ajuta cu o opinie. In Franta, atunci cand esti in concediul medical se calculeaza vechimea? Mai exact, perioada respectiva se ia in calcul pentru a putea depune actele pentru somaj? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Calculul vechimii in munca (1970-2012) cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara! Vin cu o rugaminte, in speranta ca cineva m-a va putea edifica, in ceea ce priveste calculul vechimii in munca, in cadrul Biroului Resurse Umane ... (vezi toată discuția)
Însărcinată si concediata Marcelamanole Marcelamanole Buna ziua. Tocmai m au sunat de la muncă,si mi sa spus că vom fi concediați toți ptr ca,din cauza virusului nu se mai deschide magazinul unde lucrez,acest ... (vezi toată discuția)
Maternitatea si indemnizatia crestere copil naty_192000 naty_192000 Sunt insarcinata in luna a 4 si la sf lunii decembrie imi expira ctr. de munca. intrebarea mea este ce ar trebui sa fac pentru a beneficia atat de concediul de ... (vezi toată discuția)